Consells a la gent gran per portar una alimentació saludable

Dijous, 22 de desembre de 2011

La Diputació de Barcelona, juntament amb la Mancomunitat La Plana i els Ajuntaments de Tona i Malla, han promogut unes xerrades de temàtica alimentària per a donar consells per a mantenir bons hàbits a l'hora de menjar.

Pel fet d'estar tant propers a les festes de Nadal, en aquestes xerrades els ponents han introduït consells per a reduir els efectes dels grans àpats als que estem acostumats per aquestes dates.

El contingut de la xerrada va girar al voltant dels canvis que es produeixen amb l'envelliment i les capacitats que tenim de reduir-ne els efectes a través dels aliments; de la importància de beure molt aigua, tenir una vida activa i mantenir un pes adequat. També es va incidir en variar els tipus d'aliments i els tipus de coccions, i practicar activitat física.



En referència a les festes de Nadal, ressaltar la importància de no saltar-nos cap àpat, menjant una mica de tot i gens de molt, i incloure a la resta dels àpats fruita i verdura.

L'activitat a Malla es va desenvolupar el dimarts 20 de desembre a la sala de la columna, i va anar a càrrec d'Alfons Aguilera. A Tona, en la organització de la qual també hi col·laborà l'Associació de Jubilats, es va portar a terme el dilluns 19 a la sala de Can Codina, i va anar a càrrec de Gloria Tamayo. Els dos formadors són diplomats en dietètica i nutrició.


Programa de dinamització de la gent gran
Mancomunitat La Plana

 

Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:42